Schakel 7[k] consultancy in

Hoe staat uw bedrijf of organisatie ervoor? Zijn uw medewerkers tevreden? Haalt u het gewenste bedrijfsresultaat? Is er balans tussen prestatie en plezier in het werk?

Wat uw doelstelling ook is of wat er ook moet veranderen, 7[k] adviseert en ondersteunt u bij de realisatie.
Samen met u als opdrachtgever gaan we aan de slag. Goed luisteren, scherpe analyse en helder advies staan daarbij centraal. Wij hebben de juiste kijk op organisaties, maar verliezen daarbij de mensen niet uit het oog, integendeel! Bent u op zoek naar een adviseur die in staat is om bij plannen of problemen het gezamenlijk belang weer naar voren te laten komen, schakel dan 7[k] in.

Marc Seveke

Marc SevekeMijn kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen diverse organisaties als directeur, hoofd P&O en senior consultant. Gedurende mijn loopbaan volgde ik diverse opleidingen waaronder post academische management opleidingen binnen mijn vakgebied.

In 2004 nam ik mijn deskundigheid, dertig jaar werkervaring en mijn passie voor mens en organisatie mee naar mijn eigen adviesbureau. 7[k] consultancy zet zich in voor alle type organisaties en voor kleine tot middelgrote bedrijven. Kenmerkend voor mij is mijn concrete aanpak. Ik maak van ingewikkelde zaken uitvoerbare plannen waar mensen achter gaan staan.

7 keer Marc

  1. aanspreekbaar
  2. betrokken
  3. direct
  4. humor
  5. integer
  6. open
  7. verbindende factor